Facebook

Inspectoratul Scolar Judetean Hunedoara

Structura anului scolar 2020 - 2021

Date de contact ale unităților de învățământ

Săptămâna europeană a competențelor profesionale

În perioada 16-20 mai 2022 s-a desfășurat cea de-a șasea ediție a Săptămânii europene a competențelor profesionale – eveniment care celebrează cele mai bune practici în domeniul educației și formării profesionale (VET).

La nivelul județului Hunedoara evenimentul a fost marcat prin două acțiuni de amploare, respectiv Târgul ofertelor educaționale ”Pași spre o carieră de succes!” și Bursa locurilor de muncă. Ambele evenimente au fost organizate în colaborare cu AJOFM Hunedoara și CJRAE Hunedoara.

Acțiunile au reușit să  reunească sub aceeași umbrelă toate părțile interesate – unități de învățământ operatori economici, elevi și reprezentanți ai comunității locale - pentru a prezenta numeroasele beneficii pe care învățământul profesional și tehnic hunedorean  le oferă societății în ansamblu, respectiv tinerilor și adulților în particular.

Concentrați pe  viitoarele seturi de competențe care vor fi necesare pe piața muncii în anii următori, dar și ancorați în realitățile actualei piețe a forței de muncă, la Bursa locurilor de muncă din cele șase zone ( Deva, Orăștie, Hunedoara, Brad, Hațeg și Petroșani) am reușit să realizăm punți de legătură între reprezentanții mediului economic (cererea de pe piața muncii)  și cei ai unităților de învățământ ( ofertanții forței de muncă).

O excelentă educație și formare profesională joacă un rol semnificativ în ceea ce privește asigurarea în continuare a prosperității noastre în viitor

 

Loading...

Funcționare unități de învățământ: an școlar 2021 - 2022

IMG 20200930 WA0001

Educatia continua

IMG 20200930 WA0001

Învățare ONLINE

invatare online

Comunicate de presa

salvaticopiii

geoparc